Menú

Serveis
Originals de la Fusta és una empresa fundada el 10 de gener del 1994. Dedicada a tot tipus de construccions de fusta. Empresa familiar que compta amb 20 treballadors, ubicada al polígon de Constantí, gaudeix d'unes instal·lacions de 5500m2.

Amb un equip de professsionals en el qual comptem amb un gabinet d'arquitectura per ajudar al nostre client a projectar la seva casa.

Camping

La nostra especialització en el món de la construcció de cases de fusta pels campings, els ofereix una variada gama de models de bungalow. La nostra capacitat de fabricació ens permet crear qualsevol model, adaptant-lo a les necessitats del nostre client. 

Cases

Som fabricants, treballem en la construcció de casa seva sense intermediaris. El nostre servei d'assessoria, está a la seva disposició. L'hi facilitem els tràmits per la financiació i disposem de servei d'arquitecte, pel disseny y projecte, estant el disseny inclòs en el seu pressupost. 

Garantia 

Oferim una garantia de dos anys pels bungalows de camping, cubrint els defectes de l'estructura. Per les cases, la garantia es de deu anys, dels cuals els cuatre primers cubreixen qualsevol defecte de la fusta o de la construcció. Pels següents queda exempta la mà d'obra.

Entreguem la seva vivenda en les dates establertes, respectant els compromisos de mutu acord.